RoseReistad
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

 

Velkommen inn :-)

 

Jeg fører moteklær fra merkene Aphru, Frank Remme, Line of Oslo og Secrets by B. Jeg har valgt å ha smykke, sko og veske som tilbehør slik at man kan sette sammen et helt antrekk. Tilbehør gjør antrekket komplett kan man si. Det kan være en kjole sammen med noen vakre øreringer og en matchende veske. 

Merkene jeg fører har kvalitetsklær, de er alle opptatt av at produksjon skal foregå på en etisk forsvarlig måte.         RoseReistad moteklær har spesialisert seg på å gi kundene klær som følger sesongens mote, det er praktiske og funksjonelle klær, du får klær fra norske designere. De ulike merkene jeg fører er kjent for å designe klær som er utrolig behagelige og de er designet for den norske kvinnekropp. Klærne har en fasong som passer en hver kvinnekropp. Den komfortable stilen på klærne forhindrer ikke at en oppnår enn flott og fancy look. Hver av merkene har sin egen spesielle stil og særpreg. Line of Oslo er merket for mor og datter, visjonen er feel good every-day. Stilen kan sies å være litt peppy hipie. Secrets by B har en vintage inspirert stil. Denne stilen kommer frem i smykke og klær. Aphru er mest kjent for sine gode kvalitetsklær i materiale bestående av den fineste jersey kvalitet, ellers er klærne designet for en komfortabel hverdag. Frankremme sitt designe er mest kjent for en litt leken stil samtidig som klærne gir ett sofistikert utrykk med en wow effekt. Det kan sies at det er den sterke kvinnes klær.

I nettbutikken vil jeg sette sammen flotte kombinasjoner av antrekk. Ønsker du personlige råd om hva du skal ha på deg vil jeg være behjelpelig med dette. Kontakt meg på e-post eller facebook. Så setter vi sammen noe vakkert.

Ideen bak denne nettbutikken kom jeg frem til siden jeg selv synes det krever mye tid og energi å skaffe meg klær som har rett størrelse og fasong. Jeg opplever at jeg har vansker med å passe inn i de størrelsene butikkene har. Noe jeg ikke er alene om. Situasjonen er at passform ikke alltid samsvarer med butikkene sine størrelser. Jeg ønsker av den grunn å ta inn klær i små størrelser da jeg opplever at butikker ofte ikke har de minste størrelsene inne. Derfor starter jeg denne nettbutikken slik at alle skal kunne føle gleden rundt det og handle klær. Klær er personlig og de er med på å skape trygghet og god selvfølelse.

Det vil være en fornøyelse for meg å gjøre shopping på nett så fortreffelig og enkelt som mulig for deg som kunde. De varene jeg har er jeg stolt av å presentere. Hos meg får du klær som er designet og produsert på en forsvarlig måte med materiale som er av god kvalitet. Prosessen fra første klikk til siste klikk og henting av vare på posten skal gi deg en fornøyd følelse av glede.

 

Håper vi sees!

💕💕💕

Øsker alle kjente og ukjente en strålende dag!

 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke